Visarend

Wim Bovens

Biesbosch

Uncategorised

Het originele idee voor deze site was een plaatsje te creëren voor Catherine en mijzelf (Wim) om onze foto's bij te houden en te delen met mensen die hier interesse in hadden. Maar aangezien niet iedereen die kans heeft om dat te kunnen doen, werden meerdere mensen gevraagd of ze zin hadden om ook hun foto's te delen en te tonen op onze site.

Wij hopen hier in de toekomst nog meerdere natuurfotografen aan te trekken en zo een prachtige site vol magische foto's te kunnen tonen aan het grote publiek. De rechten van de foto's blijven uiteraard bij de fotograaf. Indien u een foto wenst te gebruiken, vragen wij u met aandrang om contact op te nemen met deze fotograaf. Indien u geen facebook account heeft, mag u mij ook steeds contacteren via onze contactpagina en dan bezorg ik uw de contactgegevens van de fotograaf. De foto's die op de site worden getoond, zijn van lage kwaliteit. Originele foto's kan u enkel bij de fotograaf verkrijgen.

Wij hopen van harte dat u kan genieten van onze site!

Geniet mee van de wondere wereld van de natuur. Af en toe zullen hier nieuwe filmpjes verschijnen.

 

Steppearend


Wim Bovens ©

 

Huismuis


Wim Bovens ©

 

IJsvogel


Wim Bovens ©

 

Sluipwesp


Wim Bovens ©

 

Grote bonte specht


Wim Bovens ©

Voordracht Roofvogels uit Georgië

  Op zaterdag 30 januari 2016 om 20u00 geeft Wim Bovens een voordracht over Batumi Raptor Count. Deuren gaan open om 19u30 daar de presentatie stipt om 20u begint. Na 3 bezoeken aan het mekka voor de roofvogelliefhebber, heeft Wim een PowerPoint in elkaar gestoken die diverse punten aan zal halen van de roofvogeltrek in Georgië.

De voordracht gaat door in “De City” te Nieuwpoort, Valkestraat 18.

Inschrijven: is verplicht

Kostprijs: uitzonderlijk wordt er 2 euro inkom gevraagd voor deze voordracht. De opbrengst van deze avond gaat dan ook integraal naar het Batumi-Raptor-Count project.

Wat kan je verwachten:

  • Situering waar ligt Georgië en waarom is Batumi een roofvogelhotspot
  • Korte historiek van Batumi Raptor Count
  • Overzicht van de roofvogels die er te zien zijn extra gegevens over deze soorten, geïllustreerd door mooie foto's van deze roofvogels
  • Sperwervangst en jacht
  • Aanpak en Doel van Batumi Raptor Count
  • Een proevertje van Georgië

Misschien kan deze PowerPoint u wel zin doen krijgen om het project te steunen en eventueel eens een bezoekje te brengen aan Batumi tijdens de roofvogeltrek.

Bij foutieve of onvolledige determinatie waar je mee wilt helpen: contacteer me

zeearendzeearend omringd door kievitenvisarendvisarendvisarendVisarendBuizerdbuizerdbuizerdbuizerdwespendiefwespendiefbruine kiekendiefbruine kiekendiefbruine kiekendiefblauwe kiekendiefRansuilsperwer (man)boomvalkboomvalkslechtvalkTorenvalk (man)Torenvalk (vrouw)Torenvalk (vrouw)Blauwe kiekendiefrode wouw

Bij foutieve of onvolledige determinatie waar je mee wilt helpen: contacteer me

Picasa user or album is not correct